Tips.

Tips på hur du hanterar dina lösögonfransar:

1. Sminka ansiktet och ögonen som du vill ha innan du sätter på ögonfransarna.


2. Dra en tunn linje med en eyeliner där lösfransarna ska sättas. Om du även målar mellan dina ögonfransar ser det ut som att du har fler fransar, dvs mer volym. (Ett bra tips som fungerar både med och utan lösögonfransar)

3. Innan du sätter på ögonfransarna se till att längden passar dina egna fransar och ögon, klipp annars ner lösögonfransarna till önskad längd och form.

4. För att sätta dit det kan du ta hjälp av en ögonfranspincett/pincett. *Blunda inte när du sätter dit fransen kisa med det ögat du sätter dit fransen på, det andra ögat har du självklart öppet för att se.

5. Fäst limmet på lösögonfransarna, du vill ju inte förstöra dina egna fransar. Fäst sedan fransarna genom att börja fästa dem vid den yttre hörnet av ögat (det närmare örat). Se till så att du försöker fästa dem så nära dina egna fransar som möjligt. Håll sedan fast fransarna tills limmet torkat.

6.  För att sedan dölja ”strecket” på ögonlocket (som du får av lösögonfransen) täcker du lätt med ett litet streck med Eyeliner ovanpå "strecket". Applicera din eyeliner så nära/på ”strecket” som möjligt och även lite på ögonfransarna för att förhindra en vit linje som lätt kan uppstå när man inte är noggrann.

7. Avsluta med mascara (använd helst mascara som bygger på längden och inte volymen).


8. Släng ögonfransarna efter användning! (Du vill inte få ögoninflammation och använda lösögonfransar innebär många bakterier!).

Kom ihåg! Detta är hur JAG gör, DU behöver inte göra likadant, det lär du dig i efterhand. Rätt eller fel känner du själv när du väl kan det. Kan vara klurigt i början men kul sen när du kan.

 

Hör av dig igen om jag förklarar dåligt :)

Kontakt: [email protected]

 

Lycka till, du blir garanterat snyggast på festen!

 


Kommentarer
Postat av: GUESS WHO?!

- bra tips :)

2010-12-11 @ 19:09:11
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: emmaschultz

kika gärna i min blogg!

2010-12-17 @ 17:04:19
URL: http://emmaschultz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0